Vestafrikanske udtryk i Klubben til maj

7. april 2017 20:02 , af Susanne Westermann

Udstilling og marked i klubben, den 20. og 21. maj kl.13-18 - kunsthåndværk fra Burkina Faso

Smukke håndvævede tekstiler, smykker, læderbetrukne æsker m.m. Stofferne er vævet af burkinske kvinder, der med indtægten fra væveriet kan forsørge deres familier og får deres børn i skole. Smykkerne, æsker og puf’er i læder er produceret af tuaregflygtninge fra Mali.
Skulle I få lyst, kan I købe det udstillede  - puder, tæpper, løbere, tørklæder, tasker, smykker, æsker.

Overskuddet vil gå til støtten af de burkinske væversker og tuaregflygtninge.

Der serveres kaffe og te og lidt håndmadder. Øl og vin kan købes

Bedste Hilsner Ingrid

NB. Ingrid er antropolog og har arbejdet i Vestafrika i mange år. Hjemkommet har hun fortsat med at formidle design og oplysning om Vestafrika. I februar var hun i Burkina Faso for at fortsætte samarbejdet med væverskerne og tuaregerne.