Indmeldelse

Da vi ror på åbent hav, skal man erhverve sig et vist kendskab til roteknik og materiel for at kunne ro. Vi afholder typisk instruktion af nye medlemmer i april og maj. Deltagerantallet er begrænset, så tidlig tilmelding tilrådes. Instruktionsforløbet indledes i april med træning i romaskiner (ergometertræning) og fortsætter i maj, når vandtemperaturen er højere, med træning på Øresund.

klubhuset MB

Foto: Mette Bacher. Brugen af dette foto er underlagt visse restriktioner. Må ikke kopieres, deles eller downloades uden tilladelse.

Roningen foregår i tre forskellige bådtyper: inrigger, coastal og outrigger. Inriggerbådene er de første du møder som nyt medlem. Det er en bred og meget sikker træbåd, der ligger stabilt i vandet.

Ønsker du at blive medlem, så send en mail til en af vore dygtige instruktører:

Karen

Instruktionschef Karen Stein (seniorer), instruktion@humlebaekroklub.dk,

MLP

Ungdomsleder Mette Porsmose (unge 14-24 år) ungdom@humlebaekroklub.dk

Vi dyrker både motions-, sports- og kaproning. Man kan nyde den smukke natur og en god snak, eller forbedre sin fysisk form og roteknik ved daglig eller ugentlige roture. Alt efter mandskabets styrke, lyst og tid tager en motions- eller sportstur en til to timer.

Vores rosæson på Øresund går fra april til oktober. I vintersæsonen gløder romaskinerne. Indendørs roning er en fortræffelig måde at holde sig i form på, og herudover har vi en ugentlig yogaaften med professionel instruktør. Ligesom du kan deltage i en række relevante kurser.

Klubben arrangerer også flere langture i ind- og udland. Vi ror både på korte weekend-ture og længere ferieture. Du skal være en erfaren roer for at deltage i sådanne ture.

Der også mulighed for kaproning, hvor man sammen med et fast mandskab træner to til fire gange om ugen og deltager i kaproninger i hele Danmark. Klubben er især aktiv på distancerne 10 km og 25 km i inrigger.

At være roer i Humlebæk Roklub byder på aktiv deltagelse i klublivet. Vi står nemlig selv for al vedligeholdelse af materiel og hus. Og vi benytter klubben hele året. Vi er på vandet fra april til oktober i robådene - og på land fra november til marts i romaskinerne.

Vel mødt i Humlebæk Roklub

Kontingent

Kontingentets størrelse bliver fastsat på Klubbens årlige generalforsamling, som finder sted i februar måned.

Juniorer (under 25 år den 1.1)              1.375 kr pr år
Seniorer                                                   2.075 kr pr år
Passive medlemmer                                  325 kr pr år

Kontingentet opkræves for hele året via mail i marts måned med 30 dages betalingsfrist.

Kontingentkonto er: MobilePay til 893030 eller til Nordea reg.1329 konto 8967 708 373 (husk fuldt navn ved indbetaling)

Sidst opdateret: 07-07-2020

Siden ajourføres af: Christian Probst

Lidt om klubben

Humlebæk Roklub blev startet i 1959, og vi er idag cirka 180 medlemmer. Klubben har et aktivt klubliv, hvor der er plads til alle uanset alder og ambitioner. Du bestemmer selv om du er til motions-, sports- eller kaproning, og du har mulighed for at ro inrigger, coastal og outrigger. Klubben ejes af kommunen, men passer og plejer det selv, som var det vores eget. Vi ejer selv vores både, som vi sætter en ære i at holde i god stand. Klubbens bestyrelse har det overordnede ansvar, og de daglige funktioner varetages af fem selvforvaltende udvalg. På den måde er mange involveret i klubbens drift på overkommelig vis og med godt socialt samvær. Navne på bestyrelse og udvalgsmedlemmer finder du under 'kontakt'.

Allerede roer?

Måske er du allerede roer og har lyst til at blive medlem hos os. Hvis det er nogen tid siden du sidst har roet og trænger til at få frisket rutinerne op, kan det være en idé at starte sammen med årets kaninhold. Vi starter nyt seniorhold op hvert år i april måned.

Eller måske er du rutineret, har en række rettigheder og kan starte med det samme.

Uanset hvilken kategori roer du hører til, skal du kontakte instruktionschef Karen Stein, på adressen: instruktion@humlebaekroklub.dk.

Hun vil forhøre sig om dine eventuelle styrmandsrettigheder, der måske skal genopfriskes før du kan få dem overført. Det samme gælder scullerret.
Uanset dit niveau finder I sammen ud af hvornår og under hvilke omstændigheder du kan starte.