Om booking og rovagter i påsken

29. marts 2021 11:12 , af Søren Mortensen

Kære alle.

Godt at se så mange til klubbens standerhejsning i går – nu skal vi bare på vandet 😉

Det er noget af et puslespil at få ønsker om faste rovagter – frihed til at booke og kun 24 timer i døgnet til at gå op i en højere enhed, men her lidt om hvad man kan gøre.

Roskemaet – og rovagter – hvorfor er der så få rovagter

Som det ses i roskemaet, er der rigtig mange skemasatte aktiviteter – men kun ganske få af dem kræver rovagter fra rovagtspuljen, da de allerede er besat med en ro-ansvarlig, som sikrer at der er rovagter til den pågældende aktivitet, Det gælder uro, morgen, formiddag og kanintræning. Så er der kun ganske få vagter tilbage med rovagter fra den kendte rovagtsliste.

Hvornår kan man booke?

Når der er rovagter er alle bådene blokeret i skemaet – og det vil de jo ikke være, i og med at vi har ca. 50 sæder når alt materiel er i brug. Derfor har vi også søgt at holde så megen af den øvrige tid åben, så man kan booke en båd på samme måde som vi gjorde det i foråret.

• Log in på hjemmesiden
  • Vælg bådreservation
  • Vælg den bådtype du vil booke
  • Marker det felt du vil booke (båd og tid)
  • Vælg ropartnere indtil båden er fyldt (start med fornavn – så kommer der valgmuligheder)
  • Slut af med at book

Hvis man  gerne vil så for en påskeroning feks. 2. påskedag kl. 10 … hva gør man så?

Udfordringen er som Herdis påpegede det til standerhejsning, at man jo ikke ved hvem der vil med og derfor ikke kan booke både .. da de jo skal være fyldt.

• Så gør man følgende:
    • Går ind på rokort.dk og logger ind
    • Vælger Aktiviteter – opret ny (hvor man så påtager sig at vær koordinerende rovagt😉)
    • Her giver man aktiviteten en sigende titel
      • En beskrivelse
      • en rute
      • Kontaktperson
      • Start og slut
      • Deadline for tilmelding
      • Ca hvor mange km man vil ro
      • Og trykker gem (i har måske allerede set en mail mad min test mandag formiddag)
    • I passende tid forud ringer I så til Christian eller Ryan – som kan forhåndsreservere et antal både som i ønsker det.
  • Håber det redder påsken for de turglade roere 😉

Spørgsmål kan altid rettes til mig vedrørende bookinger

Ryan