Hvad er en langdistancekaproning?

I dag er langdistancekaproninger organiseret under DFfR (Dansk Forening for Rosport) med 5 kaproninger hvert år, fordelt over hele landet, hvor 10 klubber er med i en turnus. Distancerne er 10 eller 25 km, og foregår i inriggerbåde. Der er en mix motionsklasse på begge distancer, samt officielt DIF DM for damer på 10 km og mænd på 25 km. I hver kaproning opnås point, og det hold med flest point efter en sæson vinder. Man kan dog sagtens kun deltage i nogle af kaproningerne.

Motionsklasserne er selvfølgelig også konkurrence, men kan også ses som en personlig udfordring, i stil med når mange kaster sig ud i motions- eller cykelløb, eller sågar triatlon. (Så her en klar opfordring til klubbens medlemmer om at deltage i  kaproningen.)

Læs mere om inrigger-kaproning hos: Roinfo.dk 

Læs mere om coastal-kaproning hos: vores hjemmeside.

Vil du være med til inrigger-kaproning så kontakt Christian Probst: formand@humlebaekroklub.dk

Vil du være med til coastal-kaproning så kontakt Torben Klausen: torben@moeller-klausen.com

 Man behøver ikke deltage i alle kaproninger, men kan sagte bare deltage i nogle af kaproningerne.

SENEST ARTIKEL FRA: ROINFO 2019


Coastal Regatta 22 juni 2019 i Humlebæk Roklub

Resultater

"Flot og dramatisk Coastalregatta i Humlebæk"

 

 

2019 VM Masters i Velence, Ungarn

Vi har forsøgt at holde alle opdateret via hjemmesiden, mens vi var afsted, så her er en kortere beretning.

Vi var i alt 12 roere afsted; og deltog i 39 forskellige løb. Fordelt over 11 singlescullere, 20 dobbeltsculler, 6 dobbeltfirere og 2 ottere.

Igen i år blev det til ingen sejre; men nu har vi fået tilføjet en ”sølv-ener” til samlingen, da Claus blev nr 2 i singlesculler, kun 2,5 sekund efter en portugiser, og 8,5 sekund ned til 3. pladsen. Og så roede han 3,5 sekund hurtigere end en Fredensborg roere i heatet før – så bliver det næsten ikke større .

I 2020 foregår det i Østrig – 2. til 6. september. Vil du høre mere om det – evt gerne deltage – så tag fat i én af os der var med i år. Det er SÅ sjovt!

Hilsen Christian (og holdet Anne, Birgitte, June, Mette, Pia, Claus, Keld, Kim, Mads, Michael, Thomas)