Kaproning

Coastal Regatta 22 juni i Humlebæk Roklub

Lørdag, den 22. juni er vi værter for en stor Coastal Regatta. Vi forventer deltagere fra hele landet, samt fra Helsingborg og andre svenske klubber.

De KLASSER vi udbyder kan man se her.
Klik her for TILMELDING og flere informationer.

Og vi skal da også selv være repræsenteret! Torben har sikret, at vi kan låne Nivå Roklubs 4’er coastal. Dermed kan vi stille op i alle klasser.

Så skriv til mig hvis du vil ro 6 km kaproning (kun 3 km for ungdomsroerne). Har I et hold er det dejligt – ellers sammensætter vi hold ud fra jer der gerne vil med.
Målet er, at alle der har lyst kommer med!

Og alt det praktiske? Her har klubben heldigvis så mange dejlige medlemmer, at de fleste opgaver er bemandet. Skulle der være brug for yderligere hjælp gives besked via hjemmesiden.
Hilsen Christian P

 

Hvad er en langdistancekaproning?

I dag er langdistancekaproninger organiseret under DFfR (Dansk Forening for Rosport) med 5 kaproninger hvert år, fordelt over hele landet, hvor 10 klubber er med i en turnus. Distancerne er 10 eller 25 km, og foregår i inriggerbåde. Der er en mix motionsklasse på begge distancer, samt officielt DIF DM for damer på 10 km og mænd på 25 km. I hver kaproning opnås point, og det hold med flest point efter en sæson vinder. Man kan dog sagtens kun deltage i nogle af kaproningerne.

Motionsklasserne er selvfølgelig også konkurrence, men kan også ses som en personlig udfordring, i stil med når mange kaster sig ud i motions- eller cykelløb, eller sågar triatlon. (Så her en klar opfordring til klubbens medlemmer om at deltage i  kaproningen.)

Læs mere om langdistancekaproning hos: Roinfo.dk

Vil du være med så kontakt Christian Probst: formand@humlebaekroklub.dk

Langdistancekaproning i 2019:

25.05 - Sønderborg Roklub
15.06 - Kolding Roklub
29.06 - Præstø Roklub
10.08 - Københavns Roklub
24.08 - Nakskov Roklub

Man behøver ikke deltage i alle kaproninger, men kan sagte bare deltage i nogle af kaproningerne.

 

 

Henter billeder...