Fritidslederprisen 2016 - Fredensborg Kommune

30. november 2016 16:40 , af Susanne Westermann

Trine - vores fantastiske ungdoms-tovholder har fået Fredensborg Kommunes Fritidslederpris 2016!

STORT TILLYKKE – og tak for din store indsats for et aktivt ungdomsliv i klubben!

Her er lidt ”klip” fra indstillingen til kommunen:
”Trine har siden sin start i Humlebæk Roklub i 2011 udvist en smittende energi og positiv tilgang til foreningslivets opgaver. Da vi i januar 2012 spurgte Trine om hun kunne tænke sig at hjælpe os ved at overtage ansvaret for ungdomsafdelingen, og puste nyt liv i ungdomsarbejdet, var hun efter kort betænkningstid villig til at hjælpe.”
”…der blev sat mål for hvilken type aktiviteter Humlebæk Roklub kunne og ville tilbyde. Det var med fokus på den bredere motionsidræt med aktivitet og ”sved på panden” samt også et socialt fællesskab blandt de unge,….”
”…er det hende der driver og sikrer al kommunikation med både de unge mennesker og deres forældre. Hun sætter dermed den sociale tone, i sine månedlige nyhedsbreve og på facebook, hvor hun altid er opmuntrende, sjov og forstår balancen at være myndig uden at være autoritær….”

”Vi indstiller Trine fordi hun med sin energi og positive indstilling har fået opbygget en aktiv ungdomsafdeling, og samtidig har Trine overskud til at deltage i klubudviklingen, også altid med en positiv og konstruktiv tilgang.”