Materiel - inrigger/sculler/coastal

MATERIEL - INRIGGERE

Igen i år har det været et travlt forår i materieludvalget. Der er blevet lagt mange timer i reparation og tætning af både, så de kunne blive klar til sæsonen og til kanininstruktionen.

Materieludvalget består af Tovholder Christian S, Per O, Jakob R og Anne K. For at lette Christian i tovholderfunktionen og for at sikre og prioritere løbende information fra udvalget til klubbens medlemmer har Anne påtaget sig en ”sekretærfunktion.”

Udover det faste udvalg har Ole Madsen lagt rigtig mange timer i at løse alle mulige opgaver med bådene og Ole har desuden tilbudt at stå for alt omkring klubbens gummibåd denne sæson.

Derudover har Torben Clausen tilbudt at påtage sig ansvaret for vores coastal i denne sæson.

Stor tak til jer begge, det ville slet ikke kunne lade sig gøre uden al den opbakning, hjælpsomhed og samarbejde.

Udover en del mindre vedligeholdelsesopgaver på bådene er der to større opgaver, som vi i udvalget skal have løst.

Den ene er tætning af Alken. Per R har tilbudt at påtage sig denne opgave, som består i at på-lime epoxy på ydersiden og forsøge at lave nye bundbrædder, der fordeler trykket ved skift bedre. Stor tak til dig Per.

Den anden store opgave er at få lagt en plan for istandsættelse af Skarven. Vi er i gang med at undersøge, hvilke muligheder der er for at få hjælp udefra og herefter at få skabt et overblik over de samlede udgifter, så der kan tages stilling til, om istandsættelse af Skarven er den rigtige løsning for klubben.

INDBERETNING AF SKADER

Vi vil gerne opfordre alle til at forsætte den allerede eksisterende gode praksis med at indberette skader på ro-kort. Denne praksis er rigtig hjælpsomt for udvalget, da Christian og Torben automatisk får besked om skader. Sedler på computerbordet vedr. skader forsvinder let.

FOREBYGGELSE AF SKADER.
I en aktiv klub som Humlebæk kan vi ikke undgå skader, men vi kan alle blive bedre til at træne, den svære kunst det er at lægge til ved broen i livligt vand og strøm samt at træne at skifte uden at træde udenfor bundbrædderne. Så vi håber at alle vil være mere opmærksomme på dette og gerne tale om det i bådene og hjælpe hinanden med gode tips og tricks. Vi ønsker os alle forbedringer på slisker og bro, men indtil det sker, kan vi gøre meget selv for at passe på bådene.

Hilsen Anne Kaaber på vegne af Materieludvalget